top of page

sáb, 30 dic

|

Teatre de Roses

"Pina i el seu Nadal... Normal?"

Espectacle de teatre Musical dirigit a públic familiar. Música, dansa, color, màgia i una historia plena de valors i tendresa que no deixarà ningú indiferent!!! La venda d'entrades es fa a través d'una web externa, copia aquest enllaç: https://rosescultura.koobin.cat/jove-ballet-catalunya-pina

https://rosescultura.koobin.cat/jove-ballet-catalunya-pina
Obriu al navegador
"Pina i el seu Nadal... Normal?"
"Pina i el seu Nadal... Normal?"

Horario y ubicación

30 dic 2023, 19:00

Teatre de Roses, Carrer de Tarragona, 81, 17480 Roses, Girona, España

Acerca del evento

La Pina és una nena de vuit anys que té una família força peculiar. Ella voldria que a casa seva fossin com a totes les altres i poder celebrar un Nadal com el de les seves amigues; "normal". Durant la nit de Nadal, la Pina s'enfada i decideix amagar-se sota la taula. Allà es trobarà amb algú molt especial. Sota aquella taula, la Pina descobrirà un món fantàstic i entendrà que la seva família no és exactament com sembla.

Pina i el seu Nadal... Normal?” és un espectacle de teatre-dansa musical de format familiar que pretén fomentar el gust per les  arts escèniques entre els més petits. Una història tendra i divertida,  plena de música, coreografies i cançons, que volen transmetre valors com la tolerància, el respecte per la diversitat o la importància de la família, tot dins un entorn nadalenc i festiu.

Compartir este evento

bottom of page